Saules paneļu enerģijas izmantošana Latvijā - videi draudzīgs un ilgtspējīgs risinājums.

     Aizvien vairāk uzņēmumu un mājsaimniecību izvēlas uzstādīt saules paneļus, kas ir pārdomāts un drošs elektroenerģijas ilgtermiņa risinājums. Saule ir neizsīkstošs enerģijas piegādātājs, kas ilgtermiņā sniegs finansiālu ieguvumu.

Saules enerģijas izmantošana attīstās ar katru gadu, tai skaitā arī saules paneļu sistēmu uzstādīšana. Tās uzstādīšanas galvenās priekšrocības ir videi draudzīgs, moderns un ilgtspējīgs risinājums, kā arī daļēja neatkarība no tīkla. 

Attīstoties saules paneļu sistēmām, arī uzstādīšanas izmaksas samazinās. Raugoties no pircēja skatu punkta -  šo ierīču cenas ir strauji samazinājušās, tātad šie risinājumi pieejamāki arī vidusmēra patērētājam. Līdz ar saules paneļu sistēmu cenu samazināšanos, samazinās to atpelnīšanas laiks, kas motivē iedzīvotājus izvēlēties tieši šo risinājumu.

Saules paneļi, kā atsevišķs tirgus segments Latvijā straujāk sācis attīstīties pēdējo gadu laikā, īpaši privātmāju segmentā.

 

     ORIMA Solar saules paneļu stiprināšanas risinājumi ir izstrādāti dažādām lietošanas vajadzībām - sākot no lielām saules paneļu elektrostacijām līdz beidzot ar nelielām privātmājām. Uzņēmuma ORIMA lielā pieredze stiprinājumu ražošanā garantē labākos risinājumus drošiem un uzticamiem saules paneļu stiprinājumiem visa veida virsmām, kuras efektīvi absorbē saules gaismu uz jumta virsmas, sienām un zemes.

ORIMA Solar ir gatavi un pārbaudīti risinājumi saules paneļu montāžai.

 

     ORIMA Solar saules paneļu galvenās priekšrocības: 

- ātra sistēmas komponentu salikšana, kas garantē zemas montāžas izmaksas,

- stiprinājumi izstrādāti, lai (pie pareizas montāžas) nesabojātu jumta segumu. Rūpējies par jumta seguma ilgtspēju!

- lieliska pretrūsas aizsardzība, pateicoties izmantotajiem materiāliem (īpaši cinkots skārds, alumīnijs, karsti cinkots tērauds). Jumta kronšteini izgatovoti no karsti cinkota tērauda, kas apstrādāts ar Magnelis pretrūsas pārklājumu - tas sniedz 30 gadu garantiju,

- konstruēti tā, lai izturētu ziemeļvalstīm raksturīgo vēja un sniega slodzi, ļoti piemēroti mūsu klimata apstākļiem.

 

 No mūsu pieredzes, noteikti, vēlamies atgādināt, ka uzstādot Solar sistēmu jāatceras un jaņēm vērā, ka ekspluatācijas laikā tai būs nepieciešma apkalpošana un pārbaude. Lai pie saules paneļiem varētu ērti un droši piekļūt, nesabojājot jumta segumu, projektējot un uzstādot tos, nepieciešams plānojumā paredzēt vietu arī citām jumta drošības sistēmām, kuras piedāvājam ļoti plašā klāstā - kā piemēram jumta kāpnes, jumta laipas un citas jumta drošības sistēmas vadoties pēc konkrētā projekta specifikas.

 

     Vēlreiz atzīmējot, ka saules paneļu uzstādīšana ir ilgtermiņa projekts, obligāti būtu jāizvēlas droši un uzticami paneļu stiprinājumi – uzticies pārbaudītai kvalitātei, uzticies ORIMA!

Ir radušies jautājumi un vēlies, lai mēs Jums atzvanām?
Atstājiet savu telefona numuru un mēs Jums atzvanīsim darba laikā: