Piemeklēti saules paneļu stiprinājumi Tavam jumta segumam un tā ilgmūžībai.

            Mēs, SIA “Skārda Serviss” speciālisti ar 20 gadu pieredzi jumtu pakalpojumu sniegšanā, lielu uzmanību pievēršam tehniskajiem risinājumiem, kas saistīti arī ar dažādu papildus elementu uzstādīšanu uz jumta.

            Arī saules paneļu sistēmas izvietojums uz jumta ir ļoti nozīmīga papildus konstrukcija – ja tā netiks uzstādīta korekti un ar atbilstošiem stiprinājumiem, tas var nopietni apdraudēt seguma ilgmūžību, tāpēc ir ļoti svarīgi izvēlēties stiprināšanas sistēmu, kura būtu piemērota tieši Jūsu jumta seguma tipam. Neticiet universiāliem stiprinājumiem - tiem jābūt atbilstošiem un piemērotiem tieši konkrētajam segumam, lai tie nesabojātu jumta segumu, konstrukciju un būtu piemēroti mūsu klimatiskajiem laika apstākļiem, lai spētu noturēt sniega un vēja slodzi.

            Nepiemeklējot pareizāko risinājumu, var rasties situācija, ka pēc gada vai diviem Jūs konstatējat, ka ēkas iekšpusē no jumta veidojas mitrums vai pat sāk tecēt ūdens. Uzstādot saules paneļus mēs, taču rēķinamies, ka saules paneļi kalpos ilgu laika periodu, vai ne? Tāpat ir ar jumta segumu un tā konstrukciju.

            Aizvien vairāk cilvēku izvēlas uzstādīt saules paneļu sistēmas, tāpēc ir palielinājies arī uzņēmumu skaits, kas piedāvā šo pakalpojumu, reizē arī paneļu stiprinājumus. Pievēršot padziļinātāku uzmanību saules paneļu stiprinājumu piedāvājumam, uzreiz ir redzams, ka daļa no tiem nav piemērota Latvijas klimatiskajiem laika apstākļiem, ēku jumta seguma veidiem un konstrukcijām. Tie tirgo nekvalitatīvu un Eiropas Savienībai neatbilstošu produkciju un importē ļoti zemas kvalitātes iekārtas, kas arī kropļo kopējo tirgus cenu. Vairumam šo uzņēmumu pat nav iepriekšējas pieredzes šādu pakalpojumu sniegšanā – apmācības un zināšanas tiek iegūtas eksperimentējot ar klientu.

SIA “Skārda Serviss” piedāvā Somijas ražotāja ORIMA saules paneļu stiprināšanas sistēmas dažāda veida jumtiem – piemeklēsim jums visatbilstošāko risinājumu, lai saules paneļi un jumta segums kalpotu ļoti ilgu laiku. Ražotājs ORIMA ir īpaši specializējies saules paneļu stiprinājumu un jumta drošības sistēmu izstrādē un ražošanā. Uzņēmumam ir vairāk nekā 60 gadu pieredze un tam ir savs konstruktoru birojs, kas izstrādā vispiemērotākās un drošākās sistēmas saules paneļu stiprināšanai, kuras pirms palaišanas masveida ražošanā, tiek pakļautas dažādākiem testiem.

Somijas ražotāja ORIMA prece garantē Skandināvijas augstākās kvalitātes prasības – noturība pret vēja un  sniega slodzi, kā arī pretrūsas aizsardzību.  Daļa ORIMA saules paneļu stiprinājumi ir pārklāti ar Magnelis pārklājumu, kas cinkotā skārda izturību palielina trīs reizes un nodrošina augstāko C5 korozijas kategoriju.

Iesakam izmantot ORIMA saules paneļu stiprināšanas sistēmas ar 30 gadu garantiju, kas būs vispiemērotākās, jo nesabojās jumta segumu un nodrošinās nepieciešamo izturību. Turklāt lielākā daļa saules paneļu sitprinājumu sistēmas jau pieejamas uz vietas mūsu noliktavā.

Uzstādi drošus un ilgmūžīgus risinājumus, kuri ir atbilstoši tieši Tavam mājoklim!

Ir radušies jautājumi un vēlies, lai mēs Jums atzvanām?
Atstājiet savu telefona numuru un mēs Jums atzvanīsim darba laikā: