ORIMA lietus noteksistēmas – kvalitātes garantija ar estētisku risinājumu.

           Ja gatavojies būvēt vai atjaunot savu mājokli, saprotams, ka jāpadomā arī par  kvalitatīvām un vizuāli pievilcīgām lietus ūdens noteksistēmām. To uzdevums ir gaužām vienkāršs un visiem zināms - kontrolēti aizvadīt no jumta tekošos lietus un kūstošā sniega ūdeņus prom no ēkas. Tomēr, lai cik vienkārši tas šķistu, noteksistēmas ir vitāli svarīgas jūsu mājoklim, jo pareizi novadot ūdeņus prom no ēkas, lietus ūdens noteksistēmas pasargās ēku, fasādi un pamatus no mitruma ilgtermiņā. Neizmantojot ūdens noteksistēmas vai izvietojot tās nepareizi, jārēkiņās, ka bojājumi būs neizbēgami, turklāt ēka cietīs arī raugoties no vizualā un estētiskā aspekta.

 

            Izvēloties un uzstādot noteksistēmas, noteikti iesakām ņemt vērā tās kvalitātes parametrus un, protams, estētisko pusi, jo rezultāts būs redzams katru dienu. ORIMA piedāvātās lietus ūdens noteksistēmas piemērotas visa veida jumta segumiem un jumta konfigurācijām – kvalitāti nodrošina fakts, ka tās ir izgatavotas no stipra, karsti cinkota tērauda. Teknes un notekcaurules no abām pusēm krāsotas ar izturīgu PURAL pārklājumu, tādēļ mēs ar pārliecību piešķiram savām notekūdeņu sistēmām 30 gadu garantiju pret izrūsēšanu.

ORIMA lietus ūdens sistēmām nodrošina ļoti plašu krāsu paleti (pēc RR kataloga), lai noteksistēmu risinājums būtu pielāgots un atbilstošs jumta seguma vai fasādes krāsai.

Kāda dizaina noteksistēmas jums nepieciešamas? – Izvēle vienmēr paliek ēkas īpašnieku ziņā – ORIMA piedāvā gan apaļas, gan kantainas, kā arī kapara risinājumus. Atliek vien izdarīt izvēli!

 

            Noteksistēmu pareizu izvietojumu iesakām veikt vadoties pēc jumta plaknes izmēriem – ar nelieliem aprēķiniem iespējams noteikt pareizāko risinājumu. Ja ir vēlēšanās to var ērti izdarīt un aplūkot Orima mājaslapā, ieskatoties produkcijas katalogā šeit: https://ej.uz/orima-noteksistemas vai droši var sazināties ar atsaucīgo Orima Latvija komandu www.orima.lv vai www.skardaserviss.lv

 

            Par kvalitatīviem, ilgmūžīgiem un estētiski baudāmiem risinājumiem!

           

Ir radušies jautājumi un vēlies, lai mēs Jums atzvanām?
Atstājiet savu telefona numuru un mēs Jums atzvanīsim darba laikā: