Jumta drošības sistēmas ORIMA – Skandināvijas kvalitāte ar 60 gadu pieredzi un 50 gadu garantiju!

ORIMA jau no 1960. gada ir labi pazīstama preču zīme Skandināvijas arhitektiem un būvniekiem. Mūsu lepnums ir augstas kvalitātes produkts, individuāla projektēšana, mūsdienīga ražošana un augsti kvalificētu speciālistu komanda. Mūsu produktu kvalitāte ir apstiprināta ar sertifikātiem, kas iegūti Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Krievijā un Ukrainā.

Ikviens produkts ir veiksmīgi izturējis dažādas statiskās un dinamiskās pārbaudes pie maksimālās slodzes, iegūstot atbilstošus kvalitātes sertifikātus.

Skandināvijas jumta drošības sistēmu ražotājs piedāvā – jumta laipas, sniega barjeras, jumta un sienas kāpnes, jumta nožogojumus, horizontālās un vertikālās drošības sliedes, avārijas kāpnes, saules paneļu stiprinājumus un lietus ūdens noteksistēmas. 

Kādi ir galvenie drošības elementi, kas noderēs gan privātmājām, gan skolām, uzņēmumiem u.c.?

Ja ziemā, pārvietojoties ar auto, par drošību uz ceļa rūpējies uzliekot ziemas riepas, tāpat nepieciešams gādāt par cilvēku drošību arī atrodoties mājas tuvumā ziemā – sniegs uz jumta krājas un kādā nelaimīgā dienā kā vairāku simtu kilogramu smaga lavīna var “nonākt lejā”. Novērs nelaimes gadījumus – uzstādi ORIMA sniega barjeru! Tas ir ļoti svarīgi kā privātmājām tā arī ēkām, kuras ir pilsētu centros un gar tām pa ietvi staigā ļoti daudz cilvēku. Tāpat, protams, skolās un publiskās iestādēs, kuras ik dienu apmeklē lielas cilvēku masas.

 

 

Privātmāju īpašnieki bieži saskaras ar problēmu – kā tikt uz jumta un ērti, droši veikt dūmvadu tīrību? Ar šādu situāciju un problēmu ikdienā sastopamies gana bieži - arī šoreiz klients par šādu situāciju mūs informēja un mēs kopā ar Ansi Klinstonu devāmies uz objektu, lai skaidrotu klientam un citiem interesentiem kā šajā situācijā varam palīdzēt! Skaties video!

 

 

Ar ORIMA produkciju iespējams sagatavot arī kompleksus risinājumus jebšu no vairākiem elementiem izveidotus risinājums, lai cilvēks uz jumta varētu nokļūt ērti un galvenais maksimāli droši, neradot apdraudējumu savai un citu cilvēku dzīvībai – vienlaicīgi nebojājot esošo jumta segumu un neradītu tajā bojājumus.

Krāsu izvēle ir ļoti plaša un visus elementus saskaņot nepieciešamajā krāsā (jumtu + drošības elementus) nepavisam vairs nav problēma.

 

Līdz gada beigām dažādiem ORIMA jumta drošības sistēmas produktiem ĪPAŠAS CENAS. Aplūko tās "E-veikala" sadaļā zem sev interesējošā jumta seguma veida. Preču skaits ierobežots.

 

Ātri, ērti un saprotami – visu produkciju vari iegādāties šeit pat mūsu mājaslapā, kur atradīsi arī plašākus produktu aprakstus.

Ja rodas kādas neskaidrības vai jautājumi – droši vērsies pie mūsu zinošajiem kolēģiem, kuri priecāsies atbildēt, izskaidrot un ieteikt labāko risinājumu tieši tavai situācijai. Gaidīsim ziņu uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai droši zvaniet +371 29299468.

Ir radušies jautājumi un vēlies, lai mēs Jums atzvanām?
Atstājiet savu telefona numuru un mēs Jums atzvanīsim darba laikā: