Drošībai un vizuālajai pievilcībai - horizontālās drošības sliedes sistēma.

   Jumta apkope un profilakse, protams, sevī ietver arī cilvēka drošības riskus. Ja jumts aprīkots ar ORIMA horizontālās drošības sliedes sistēmu, tā nodrošina cilvēka drošu pārvietošanos par slīpu jumtu un pasargā no nelaimes gadījumiem un iespējas nejauši nokrist.

   Svarīgi zināt, ka ēkas, kuras ir augstākas par 8 metriem vai 2 stāviem un ar slīpu jumtu, tām obligāti jābūt nodrošinātām ar papildus drošību, lai cilvēks vispār drīkstētu atrasties uz jumta. Papildus drošību var panākt uzstādot horizontālās drošības sliedes sistēmu, jumta nožogojumu vai kādu citu drošības elementu. Ja izvēlēta un uzstādīta horizontālās drošības sliedes sistēma, tad jumta nožogojums nav obligāts un nepieciešams.

   Horizontālo drošības sliedes sistēmu var uzstādīt pie seguma jumta kores daļā vai pie jumta laipas, kā arī vajadzības gadījumā pie sienas (ja zem tās izvirzīts jumts).

   Svarīgi nepaļauties uz lētiem pakaļdarinājumiem - ORIMA horizontālās drošības sliedes sistēma ir pārbaudīta Somijas Arodveselības institūtā saskaņā ar Eiropas standartu EN 795:2012D - tas nozīmē, kā tā atbilst visām augstākajām Eiropas kvalitātes prasībām un, veicot darbus uz jumta, garantēs Jūsu vai apkalpojošā personāla drošību.

   Kā tad horizontālās drošības sliedes sistēma strādā dzīvē? Pavisam vienkārši – piestiprinātajā drošības sliedē tiek ievietots slīdošais stiprinājums, pie kura, savukārt, ļoti vienkārši ar karabīni pieāķējas cilvēks, kuram jāpārvietojas pa jumtu vai jumta laipu, lai veiktu tehniskos vai apsekošanas darbus. Ērti, droši, vienkārši!

   Pēdējos gados privātmāju un citu objektu izbūvē priekšroku dod tieši ORIMA horizontālās drošības sliedes sistēmām. Tās ir ļoti drošas, taču vienlaicīgi arī neuzkrītošas un nebojā kopējo mājas izskatu (jumta nožogojuma un citu drošības elementu izmantošana ēkām atstāj masīvāku un nebaudāmāku pievilcību).

Ir radušies jautājumi un vēlies, lai mēs Jums atzvanām?
Atstājiet savu telefona numuru un mēs Jums atzvanīsim darba laikā: